Opdatering af video instruktioner – nyhedsbrev 020916

Kære brugere af http://swedish.stadekort.dk

Vi har nu igen lavet en række opdateringer, men denne gang med vores instruktions videoer. Gå til www.http://swedish.stadekort.dk og find de nye instruktions videoer, som beskriver vores nyeste opdateringer af programmet.

Short notice to non-Danish users of the hivelog program. We have now made additional improvements of the program. We are now also able see identify non-Danish users of the program. We work with 3 languages at the moment – Danish, Spanish and English. In the future we will make newsletters in those languages as well. But at the moment, for those of you that did register before the 1. August 2016, we are not able to see kind of language you are using, so you will get the Danish newsletter. Hope you accept this. We are working on how to solve that problem.

Som I sikkert har bemærket findes stadekorts programmet også som en spansk og engelsk version. Det er nu lykkedes at skille disse bruger ad, så spanske og engelske brugere ikke får vores danske nyhedsbrev. Men – og der er altid et men. Hvis du synes det er sjovt at bruge den engelske version og du derfor i din opsætning har engelsk som brugersprog, vil du i vores nyhedsbrev udsendelse blive betragtet som engelsk bruger. Og derfor får du ikke nyhedsbrevet. Derfor hold øje med www.http://swedish.stadekort.dk, om der er opdateringer.

Vi har lavet mange nye instruktions videoer. Nedenstående er et overblik over vores nye videoer.

* Lav et bogmærke på din Lenovo telefon * Kopier et bistade * Søg et bistade nemt og hurtigt * Nem og hurtig flytning af bistader * Lav noter nemt og hurtigt * Brug af varslingsfarver * Statistik
Brug for din hjælp. Som det sidste vi arbejder på med stadekorts programmet er rapportering og simple statistik. Dette findes allerede, men vi er ikke tilfredse.

Husk vores program kaldes det simple stadekortsprogram, så vi vil ikke begynde at lave mange indviklede beregninger med mere. Men prøv at kigge på den måde du kan lave rapporter og skabe overblik på og giv os gerne nogle tilbagemeldinger hvad du mangler for at kunne skabe det gode overblik over dine bistader i programmet.

Vi er næsten 800 brugere af programmet og det er vi stolte over. Vi prøver i løbet af vinteren at lave små workshop og prøver at være tilstede ved forskellig arrangementer, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til os.

 

Print Friendly, PDF & Email